CZ EN DE
ABBA WORLD Revival – celebrating 10 let existence - Měks Říčany !!!

Vážení přátelé, kamarádi, letošní podzim je v plném proudu a tak jsme zpět zde v novinách o kapele ABBA WORLD Revival, abychom Vám přiblížili akce a koncerty nedávno minulé i ty, které nás brzy čekají. Shrneme události za zhruba poslední uplynulý měsíc a v krátkosti poreferujeme o koncertních aktivitách a úspěších ABBA WORLD Revivalu.

Před měsícem 06.09.2013 jsme hráli ve Švýcarském Curychu. Vystoupení nazvané „Masters of pop“ bylo poctou skupinám ABBA a Beatles a tak, velmi zaplněný klub Gaswerk sledoval show skupin Pangea a ABBA WORLD Revival. Akce měla velký úspěch a tak se zřejmě brzy do Švýcarska opět a rádi vrátíme.

V sobotu 07.09.2013 byl ABBA WORLD Revival pozván jako hlavní hřeb programu do německého města Jena. Na velkém pódiu tak od 20:00h rozehrál ABBA WORLD Revival svoji hudební show, které aplaudovalo naprosto zaplněné náměstí. Dle zkušeného odhadu hlavního promotéra akce, tak našemu vystoupení přihlíželo přes 7.000 návštěvníků! Atmosféra byla úžasná a skandovaný potlesk o přídavek, pak znamenal dokonce 4 písně navíc. Po vystoupení jsme dostali skvělé ohlasy, z nichž některé najdete v našem Guestbooku. Koncert v Jeně se opravdu mimořádně vydařil.

V pátek 04.10.2013 se ve velkém koncertním sále Táborského hotelu Palcát konala tématická akce nazvaná "Mamma Mia! … s ABBA WORLD Revivalem". Úderem 19h se sál zcela zaplnil několika sty diváků, kteří po oficiálním úvodu shlédli velkoplošnou projekci filmového muzikálu Mamma Mia! a od 21h pak vypukla živá hudební show našeho ABBA WORLD Revivalu. Akce měla u publika mimořádný úspěch, přidávalo se a atmosféra byla fantastická. Hlavní organizátor a promotér večera byl doslova nadšen. Stejné pocity sdíleli i všichni členové kapely a tak je jisté, že se do Tábora nejpozději v příštím roce opět vrátíme. Díky všem divákům, kteří vytvořili bouřlivou a neopakovatelnou atmosféru.

Další německé vystoupení připadlo na sobotu 05.10.2013, kdy město Gera pořádalo tradiční akci nazvanou Altstadfest 2013. Akce se opět konala na velkém centrálním náměstí a vystoupení ABBA WORLD Revivalu bylo pojato jako zlatý hřeb slavností. Po odpoledním zahřívacím programu, tak okolo 20:30h zazněly úvodní tóny znělky Arrival, tradičně ohlašující začátek koncertu ABBA WORLD Revivalu. Vystoupení bylo rozděleno do dvou částí a opět, jak už bývá v Německu skvělou tradicí, se vše skvěle vydařilo. Velké pódium, rozsáhlý světelný park a skvělý sound, to vše bylo zárukou velmi vydařeného večera a hlavně naprosté spokojenosti publika, které se dostavilo opět v několika tisícovém počtu. Závěrečný skandovaný potlesk a provolávání „zugabe“ – „zugabe“, to vše znamenalo několikanásobný přídavek, včetně závěrečného mega hitu Thank You For The Music, který za zpívaného doprovodu publika zněl nad rozjásaným náměstím v Geře. V současné době jednáme o další spolupráci.

V pátek 11.10.2013 se v MěKs Říčany konal slavnostní koncert u příležitosti 10 let existence skupiny ABBA WORLD Revival. Zcela zaplněný dům, úžasná atmosféra a odehraných přes 30 písní z repertoáru švédské legendy, to vše znamenalo opravdu parádní večírek pro všechny přítomné. Nespočet ohňů, výbuchů rachejtlí a barevných konfet, k tomu 3 sety plné těch nejznámějších písní a žhavá atmosféra v sále, to vše bylo skvělým příslibem pro natáčení živého koncertního DVD z tohoto vystoupení, nazvaného ABBA WORLD Revival - The Greatest Hits Live! K vrcholům koncertu určitě patřilo vystoupení dětského pěveckého sboru, který s kapelou na pódiu věrně a skvěle zazpíval píseň I Have A Dream, tak jako tomu bylo před více než 30-ti lety v Londýnské Wembley Aréně, při nezapomenutelném a legendárním vystoupení originální skupiny ABBA. Všichni se nyní těšíme na vydání natočeného živého DVD, bude to skvělá vzpomínka. Pro Ty, kteří se večera účastnili, ale i pro ty kteří přijít nemohli je zde odkaz na několik fotografií, které dění toho večera v Říčanském sále alespoň trochu přiblíží.

ABBA World Revival


Fotky: ABBA WORLD Revival – v Měks Říčany: Oslavy 10 let existence !!!
Autor: AWR
vloženo: 13.10.2013
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame