CZ EN DE
ABBA WORLD Revival – Kurgarten am Kurhaus Baden-Baden!!!

Nádherné prostředí lázeňského parku Kurgarten, který obklopuje palác Kurhaus v Baden Badenu bylo 05.07.2013 dějištěm celovečerní show ABBA WORLD Revivalu. Město Baden Baden se postaralo o téměř dokonalou propagaci a tak na vystoupení české kapely ABBA WORLD Revival toho večera přišlo, podle odhadu samotného pořadatele okolo 4.000 diváků. Při pohledu z pódia bylo publikum všude. Od leva do prava až do velké vzdálenosti od pódia, zkrátka moře hlav, které se přišli pobavit a užít si nestárnoucí hity od skupiny ABBA. Dalo by se říci, že při pohledu na nekonečný dav publika se ABBA WORLD Revivalu až trochu tajil dech, ale od první písně se ukázalo, že se naopak jedná o obrovskou motivaci a tak skupina na pódiu rozjela svoji maximální show se vší energií a chutí. Skvěle se bavící, reagující a spolupracující německé publikum vytvořilo bouřlivou atmosféru a tak dvojitý přídavek na závěr byl povinností. Slyšet zpívat několik tisíc lidí píseň Thank You For The Music je prostě obrovský a nezapomenutelný zážitek. Opět si dovolíme zveřejnit, za všechny, alespoň jeden ohlas, který jsme dostali od účastníků této akce:

…. “ Liebe ABBA WORLD Revival, eure Show am 5. Juli in Baden-Baden war ganz grosse Klasse. Ihr habt tolle Sängerinnen, nicht nur vorne, sondern auch im Background. \"The Winner Takes it All\" war fantastisch. Anneli Baumann.“ ….

V následujícím odkazu je zatím jen první foto z lázeňské Kurzgarten v Baden Badenu. Samozřejmě již brzy doplníme , jako vždy, kompletní foto-reportáž z tohoto večera.

ABBA World Revival


Fotky: ABBA WORLD Revival – Sommernächte in Baden Baden Germany: Sommernächte in Baden Baden
Autor: AWR
vloženo: 09.07.2013
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame