CZ EN DE
Interaktivní výstava ABBAWORLD v Praze!!

Jarní výstava ABBAWORLD v Praze! Po Londýně, Melbourne, Sydney a Györu v Maďarsku je další zastávkou v kalendáři Praha. ABBAWORLD je multimediální výstavou a zároveň cestou plnou zážitků, spojených s kariérou švédské superskupiny ABBA

V rámci pražské výstavy uvidíte na více než 1.000m2 exklusivní video záběry, fotografie i doposud nikdy nevystavované osobní předměty náležející čtyřem pop-ikonám, kterými jsou Anni-Frid, Benny, Björn a Agnetha. V rámci interaktivní výstavy ABBAWORLD si budete moci namixovat vlastní skladbu, vyzkoušet své znalosti ve vědomostním kvízu nebo si zatančit a zazpívat s postavičkami ABBA na opravdovém pódiu. A co víc – tyto zážitky si budete moci následně stáhnout do svého počítače! Získáte nevšední upomínku a bude si alespoň na chvíli připadat jako opravdové ABBA Stars.


Členové originální skupiny ABBA jsou velmi rádi, že ABBAWORLD na jaře přijíždí do rozkvetlého hlavního města České republiky.


„ABBAWORLD se dostává na místa, kde jsme nikdy neměli příležitost vystupovat, když jsme byli jako kapela ještě aktivní, a to je skvělé!“ říká Björn Ulvaeus. „Přejeme všem návštěvníkům nádherný zážitek.“


Výstavu, jež bude zahájena 6. května 2011 ve Slovanském domě v centru hlavního města České republiky, uvádí Sony Music Česká republika ve spolupráci s Viva Art Music.


Zdravíme všechny ABBA-příznivce!
ABBA World Revival
Autor: AWR
vloženo: 14.04.2011
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame