CZ EN DE
Pravidelné cesty napříč naší republikou zavedly ABBA WR dne 30.09.2009 do Dusíkova divadla v Čáslavi a o pár dní později, dne 06.10.2009 do Kulturního centra v České Třebové. Obě zmíněná místa konání celovečerního koncertu ABBA WR mají, mimo stejného počátečního písmena ve svém názvu ještě, jeden společný jmenovatel a tím je opravdu úžasné publikum. V posledních třech letech má ABBA WR téměř všechna svoje koncertní vystoupení vyprodaná a tak pravidelná vystoupení v divadlech, kulturních domech či centrech jsou vždy opravdu mimořádným zážitkem pro celou skupinu a právě obě zmiňovaná vystoupení se bezpochyby zařadila k těm nezapomenutelným. Publikum v Čáslavi i České Třebové bylo jedním slovem vynikající a lidé vytvořili skvělou atmosféru. Uznalým potleskem ocenili sóla jednotlivých muzikantů a hromovým potleskem pak každou odehranou píseň což samozřejmě zas a znova burcovalo ABBA WR k ještě lepšímu výkonu a energičtější show na pódiu. Když v České Třebové asi v polovině vystoupení vypadl v celém sále elektrický proud, tak ABBA WR přímo na forbíně, před celým hledištěm, zazpíval úryvky známých písní a to bez hudebního doprovodu a mikrofonů, vše pouze za svitu svíček, baterek a mobilů. Zpívali asi všichni v sále a atmosféra byla až magická. Moc děkujeme všem divákům z Čáslavy a České Třebové za to, že přišli a podpořili koncertní show ABBA WR. Po zmíněných vystoupeních jsme dostali několik nádherných emailů od návštěvníků, alespoň tři z nich si zde, s laskavým svolením autorů, dovolíme zveřejnit a zároveň všem kdo ABBA WR napsali svůj vzkaz poděkovat, udělali jste nám tím velkou radost. Tak tedy na brzkou shledanou, Váš ABBA WR. .

...\\\" Díky za vaše show v České Třebové. Jste jedničky. Při tom Vašem nasazení byly neočekávané neplánované přestávky \\\\\\\"plánované\\\\\\\". Všem přítomným se večer moc líbil !!!! Přeji Vám hodně úspěchů. Mgr.Josef Chudý \\\"... .

...\\\" Dlouho jsem v divadle nebyla až dnes večer v Čáslavi. Vaším vystoupením toto divadlo ožilo. Nic krásnějšího jsem ještě neviděla a s mojí dcerou máme zážitek, troufám si říct do konce života ! BRAVO !! Jen tak dál, ať se Vám daří ! Drahomíra Benešová \\\"... .

...\\\" Díky za krásný úterní večer v České Třebové. Byli jste opravdu super. Dlouho budeme na Váš koncert vzpomínat a určitě půjdeme na další,když budete hrát v okolí Č. Třebové. Ještě jednou DÍKY! Přeji mnoho úspěšných koncertů, plné sály a spokojené publikum. Jste jedničky!!! Petra Demelová
Autor: AWR
vloženo: 19.10.2009
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame