CZ EN DE
ABBA WORLD Revival – Academia centrum UTB Zlín !!!

Naprosto úchvatné a nezapomenutelné celovečerní vystoupení ABBA WORLD Revivalu se konalo ve středu 16.03.2016 ve Zlínském Academia centru UTB, jehož velkou aulu úderem 19 h do posledního místa zaplnilo více než 600 platících diváků (!), kteří si přišli připomenout fenomenální skupinu ABBA, to vše v podání koncertní show pražského ABBA WORLD Revivalu. Vyprodáno bylo již dlouho dopředu a tak, se také celý ABBA WORLD Revival, již dlouho dopředu právě na tuto show maximálně těšil i koncentroval. V programu zaznělo přes 30 nezapomenutelných písní a závěrečných cca 30 minut večera bylo ve znamení „ovací ve stoje“, které od skvělého publika, byly tou nejsladší odměnou pro ABBA WORLD Revival za předvedený výkon a nasazení. Závěrečný přídavek Mamma Mia, byl doslova sólem pro publikum, které bezchybně zpívalo za instrumentálního doprovodu kapely. Úplné finále večera pak samozřejmě patřilo songu Thank You For The Music, který tak symbolicky vyjádřil naprosté souznění mezi skupinou a plným sálem. Vážení diváci, byly jste naprosto úžasní, bylo to mimořádné. Děkujeme Vám za nezapomenutelný zážitek a za velmi speciální vzpomínky, které na tento večer zůstanou na vždy v paměti každému z členů ABBA WORLD Revivalu. …… Rádi bychom se s Vámi podělili o velmi příznivý ohlas, který jsme dostali od milé návštěvnice Zlínského vystoupení:

…. “ Byla jsem včera na Vašem koncertě ve Zlíně a byla to nádhera, děkuji za krásný večer celé kapele, nemělo to chybu, jste všichni perfektní, skvělí muzikanti! Do noci jsem si notovala a byla nadšená z Vašeho výkonu! Úžasná choreografie, kostýmy, zpěvačky, saxofon a ostatní dechové nástroje v jedné osobě-prostě super. Přeji Vám mnoho dalších podobných koncertů a nadšených diváků! Zdeňka Gagová“


Paní Zdeňce velice děkujeme za zaslaný ohlas. Je to pro nás opravdu velké povzbuzení do další práce. Již teď se těšíme na další setkání! So long !!!

ABBA World Revival
Autor: AWR
vloženo: 17.03.2016
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame