CZ EN DE
ABBA WORLD Revival – nové MP3 – letní dovolená – etc.

Vážení přátelé, máme za sebou sedm měsíců naplněných opravdu spoustou nádherných a nezapomenutelných vystoupení. Za to, že máme takové množství vystoupení bychom na tomto místě rádi poděkovali Vám všem, kteří všechny tyto akce, koncerty a vystoupení organizujete, pořádáte či sponzorujete. Víme, že to není práce jednoduchá a věřte, že si vaší přízně a šikovnosti opravdu vážíme. Musíme, také poděkovat úžasnému publiku, tedy Vám všem kdo jste měli možnost navštívit naše vystoupení a opravdu vždy jste nám vytvořili nezapomenutelnou atmosféru a bouřlivé prostředí, zkrátka užili jste si s námi jízdu zpět v čase, do éry kdy populární hudbě kralovala skupina ABBA. Vám všem patří naše upřímné díky !!!

V měsíci srpnu si ABBA WORLD Revival vybere čas pro odpočinek a jednotlivý členové si užijí letní dovolené. Dobijeme baterie, nabereme síly a hned od začátku září se opět skupina vrhne do intenzívního koncertování a veřejných vystoupení. Velmi se na Vás všechny těšíme a pevně věříme, že zbytek tohoto roku bude pro ABBA WORLD Revival přinejmenším stejně tak úspěšný a povedený jako jeho první polovina.

Dámy a pánové, příznivci skupiny ABBA, v sekci AUDIO – VIDEO, na tomto našem webu, jsme pro Vás připravili nové hudební ochutnávky v podobě audio ukázek MP3. Doufáme, že pro Vás budou milou připomínkou vystoupení, které jsme společně s Vámi již absolvovali anebo, že budou třeba vítaným lákadlem a referencí pro Vás všechny, kdo se chystáte na naše vystoupení či uvažujete o možnosti pozvat náš ABBA WORLD Revival na Vaši akci či veřejnou událost.

ABBA World Revival


ABBA WORLD Revival: ukázky v MP3
Autor: AWR
vloženo: 25.07.2012
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame