CZ EN DE
ABBA WORLD – náměstí Nové Mesto nad Váhom!!

Skvělou atmosféru zlatých 70-tých a 80-tých let přinesl soubor ABBA WORLD dne 17.06.2011 na zaplněné náměstí v Novém Meste nad Váhom. Velká moderní stage, bezvadný sound z výkonné aparatury, to vše bylo nedílnou součástí 100% živé show, kterou ABBA WORLD na Slovensko toho dne přivezl. Publikum ocenilo všechny písně v téměř dvouhodinovém programu a tak závěrečné standing ovation a dokonce trojitý přídavek v podobě písní od ABBA WORLD byl stylovou tečkou na opravdu velmi vydařeném hudebním večeru. Spokojenost s předvedeným výkonem kapely byla tou největší odměnou všem muzikantům z ABBA WORLD. Závěrečné jednání se zástupci města a okamžité uzavření kontraktu na další 3 vystoupení ABBA WORLD na podzim 2011 a jaro/léto 2012 bylo pohlazením na duší nejenom pro management skupiny ABBA WORLD. Pro představu zde zveřejníme výběr z fotografií, které toho večera pořídil oficiální fotograf akce pan Michal Macko, který nám zároveň napsal pár řádek o vystoupení. Jelikož se jedná o fotografujícího hudebníka, tak ABBA World jeho řádky potěšili velice.
ABBA World Revival

Zdravím výborných muzikantov, bol som na vašom vystúpení, presnejšie fotil som vás, teraz naposledy v Novom Meste n.V. na SK. Výborný koncert, ako bývalému muzikantovi sa mi to moc páčilo, myslím že som vám porobil aj pár slušných záberov, pošlem na ukážku zatial iba jeden. Nebudem chcieť nič, ale chcem len aby tam zostalo moje meno.....Zatiaľ sa majte pekne!!!!!!!! nech Vám to stále takto šlape!!!!

ABBA WR – Nové Mesto nad Váhom 17.06.2011: ABBA WR - foto 1. ABBA WR - foto 2. ABBA WR - foto 3. ABBA WR - foto 4. ABBA WR - foto 5. ABBA WR - foto 6. ABBA WR - foto 7. ABBA WR - foto 8. ABBA WR - foto 9. ABBA WR - foto 10. ABBA WR - foto 11. ABBA WR - foto 12.
Autor: AWR
vloženo: 20.06.2011
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame