CZ EN DE
Přátelé, kamarádi, ABBAfilové , moc děkujeme Vám všem za skvělou podporu v prvním čtvrtletí letošního roku 2010. Máme již měsíc březen, jaro je pomalu za dveřmi a tak je zde ten správný čas na malinkou rekapitulaci. Díky Vám, skupina ABBA World Revival, také v tomto období odehrála další nezapomenutelná a úspěšná vystoupení s úžasnou atmosférou. Vážíme si toho, že je o nás zájem a že navštěvujete naši hudební show. Opět a jenom díky Vám, jsou v posledních třech letech téměř všechna naše koncertní vystoupení vyprodaná. Zejména v kulturních centrech, městských divadlech a sálech. Moc si tohoto faktu vážíme, ale určitě nechceme dřímat na „vavřínech“ a tak, pro Vás opět chystáme několik nových hudebních lahůdek a také, další nová překvapení a zpestření v naší hudební show.

Právě v této souvislosti nám dovolte , abychom Vás pozvali na naše zítřejší vystoupení, které se koná 12.03.2010 od 19:00 hodin v DK Milevsko . Zazní ty největší hity od švédské legendy v podání ABBA WR! Podle aktuální zprávy přímo z předprodeje je již prodáno přes 300 vstupenek, takže kdo budete mít zájem prosíme neváhejte, volných lístků opravdu již mnoho nezbývá a kapacita sálu je omezená.
Pozn. ABBA WR – 14.03.2010 :
Vystoupení v KD Milevsko se maximálně vydařilo! Hlediště bylo naprosto vyprodáno do posledního místa, dokonce bylo třeba přidat další místa po stranách sálu a na galerii. Diváci byli skvělí a show se líbila. ABBA WR zahrál rád a od srdce hned dvojitý přídavek a úplný závěr obstarala píseň Chiquitita, kdy zpívali asi všichni v sále. Bylo to skvělé – Díky moc !!


Na ABBA World Revival v současné době čekají další a další vystoupení a koncerty v tuzemsku i zahraničí. Již nyní jsou sjednány termíny vystoupení pro následující rok 2011. Zásadní proměnu dozná i celková mediální prezentace ABBA World Revivalu. Zde třeba v podobě nových bílo-zlatých plakátů ABBA WR Authentic sound – since 2003 , dále třeba nabídkou nových pamětních a podpisových karet, atd., atp.

V nejbližší době pro Vás také chystáme natočení zbrusu nového, upomínkového a neprodejného koncertního DVD záznamu z vystoupení ABBA World Revivalu. A právě podstatná část z natáčení tohoto DVD proběhne již ve středu 17.03.2010 od 19:30 hodin v KD Čelákovice . Chcete-li i Vy se zúčastnit hudební show skupiny ABBA World Revival, kdy ta pravá ABBA atmosféra je zaručena, pak využijte této příležitosti. Všichni jste srdečně zváni. Předprodej a rezervace vstupenek je na tel.: 326 991358 . Prodáno již přes 200 vstupenek, takže opět platí, kdo bude mít zájem neváhejte, kapacita sálu je omezená.

Děkujeme za přízeň, ……. So Long! ..
ABBA World Revival
Autor: AWR
vloženo: 13.04.2010
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame